Share/Save/Bookmark

Bli medlem

Ved å være medlem i Finnkollen IL støtter du de lokale aktivitetsmulighetene i ditt nærområde.
For både unge og eldre er det fint å ha et område hvor man kan møtes, samles, være sammen og / eller rett og slett gå en skitur.

Spesielt er det viktig at det legges til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området og etablerer seg i våre vakre omgivelser. Finnkollen ligger der med mulig adkomst for mange, uten at man trenger å krysse trafikkert vei. I og omkring akebakken er det gode muligheter til å leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor slik at det skal være greit å gå en runde eller flere. En runde er 2,65 km.

Fra lysløypa er det preparerte spor til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Ditt medlemskap i Finnkollen IL er viktig for å støtte dette arbeidet!Ønsker du bli medlem er det bare å ta kontakt med undertegnede eller en av de andre i styret. Om du allerede er medlem og ønsker å støtte mere så kan du få "sponse en stolpe" i lysløypa. Din frivillige dugnadsinnsats er også svært velkommen. Følg med på hjemmesiden for hva som skjer, evt. ta kontakt med en av oss i styret.

Et års medlemskap koster kr 150 pr person eller kr 300 pr husstand. Et års "stolpespons" koster kr 100 for private og kr 500 for firma.

Anders Modal(kasserer) Mobil: 901 42067 / modand@online.no
Medlemsgiro 2016