Share/Save/Bookmark

Grasrotandelen

 Nå kan du støtte Finnkollen
Relaterte dokumenter

Info med strekkode.doc
08.03.2009

Da er Finnkollen registrert i frivillighetsregisteret i brønnøysundregisteret, så nå kan dere finne oss i Grasrotandel systemet til Norsk tipping.
Vi håper at dere kunne tenke dere og gi oss deres støtte til drift og vedlikehold av anleggene våre. Vi har gjort en stor oppgradering av området vårt de siste to årene, og dette medfører større årlige vedlikeholdsutgifter i forbindelse med anlegget vårt. Så vi er takknemelige for al den støtten vi kan få fra dere som brukere og medlemmer av Finnkollen. Under ligger det litt informasjon rundt dette med Grasrotandelen, og hvis dere har spørsmål rundt dette er det bare å ta kontakt.
 
Hilsen
Styret i Finnkollen
 
 
 
 
 
 
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte-din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Finnkollen !
 
Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1.mars via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går utover innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være Grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillekort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillekort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på
 
Slik finner du og støtter Finnkollen IL
 
  • Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalen. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer som grasrotmottaker av din innsats.
  • Du kan og søke fram klubben eller foreningen i ditt hjerte på www.norsk-tipping.no Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du med til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.
  • Alternativt kan kommisjonæren søke frem til din Grasrotmottaker på terminalen.
Du kan også knytte deg till Grasrotandelen gjennom andre kanaler:
 
Lov å bytte lag:
 
Når du først har registrert et lag som du vil støtte, står du fritt til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare ett lag om gangen. Det er med andre ord fullt mulig å støtte for eksempel ETF-fotball i en periode, for så å bytte til en helt annen klubb, forening eller lag. Du har alltid full oversikt over hvem du støtter. Grasrotmottakeren din står nemlig oppført på spillekvitteringene dine. For de som ikke ønsker å støtte noen spesielle, vil det også være mulig å reservere seg helt fra Grasrotandelen.
 
Følg med på innsamlingen
 
Du kan selv følge med på hvor mye ditt lag eller din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på www.grasrotandelen.no fra mars. Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.