Bli medlem

Kjønn
Fornavn 
Etternavn 
Adresse  
Postnummer 
Poststed 
Mobil
E-post foresatt
Hvis du lurer på noe så skriv det her:
Ved å være medlem i Finnkollen IL støtter du de lokale aktivitetsmulighetene i ditt nærområde.
For både unge og eldre er det fint å ha et område hvor man kan møtes, samles, være sammen og/eller rett og slett gå en skitur.

Spesielt er det vår mening at det legges til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området og etablerer seg i våre vakre omgivelser. Finnkollen ligger der med mulig adkomst for mange, uten at man trenger å krysse trafikkert vei. I og omkring unnarennet er det gode muligheter til å leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor slik at det skal være greit å gå en runde eller flere. En runde er 2,65 km.

Fra lysløypa er det preparerte spor til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Og et medlemskap i Finnkollen IL er den beste støtte du kan gi for at vi skal kunne opprettholde blant annet lysløypa. Ønsker du bli medlem er det bare å ta kontakt med undertegnede eller en av de andre i styret. Om du allerede er medlem og ønsker å støtte mer så kan du få ""sponse en stolpe"" i lysløypa. Din frivillige dugnadsinnsats er selvsagt også svært velkommen. Følg med på vår hjemmeside for hva som skjer, evt. ta kontakt med en av oss i styret.