Husker du?

  31.12.2023 Kl. 16:51  

I oktober 2010 fikk Finnkollen IL en pengegave fra den lokale entreprenøren JOS-Bygg.

Det var i forbindelse med JOS-Byggs 10-årsjubileum firmaet utlyste en forslags- og avstemmingskonkurranse. Og det var Finnkollen ILs store dugnadsarbeid for barn og unge som gikk til topps!

I en artikkel i EUB 25. oktober 2010 sa Aksel Ervik til Eidsvoll Ullensaker Blads John Granly at pengene kom meget godt med.

- Totalt har vi lagt ned rundt 200.000 kroner i BMX-banen og kunstgressbanen. Dette er penger vi har fått gjennom kommunale tilskudd og fra Gjensidige-fondet. Men vi har planer om å legge ut klopper på de bløteste partiene i lysløypa, og da kommer pengegaven fra JOS-Bygg meget godt med.

Det var også på denne tiden gapahuken ble utbedret, blant annet med hjelp fra Råholt Ungdomsskoles friluftsgruppe.

- Ved gapahuken skal vi også planeres til en stor bålplass, sa Aksel Ervik.

Jon-Olav Sigvartsen hadde forresten bare godord å komme med til Finnkollen.

- Det klages over at det er for lite og få tilbud til barn og unge. Men i Finnkollen har folk selv gjort noe med det, og du verden for en dugnadsinnsats! kommenterte Jon-Olav Sigvartsen til EUB.

- Det må da være nesten være unikt at et lite idrettslag får til så mye. Jeg fikk et forslagsbrev fra Øystein Gjuvsland og senere studerte vi Finnkollens nettside. Da valgte vi å støtte ildsjelene i Finnkollen, sa Jon-Olav Sigvartsen videre.

- Finnkollen er et sted for hele familien. Slike aktive miljøer for alle bør vi i næringslivet absolutt støtte, sa JOS-Bygg/Norgeshus-sjefen tilbake i 2010.
 


Fra venstre: Jon-Olav Sigvartsen, Kjell Ahlbom, Anders Modal og Aksel Ervik (Foto: John Granly, Eidsvoll Ullensaker Blad)

Vis alle nyheter